iPhone 11 Pro Ekran Değişimi

Apple iphone 11 Pro Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iphone 11 Pro ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 60 dakikala 180 arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay  garantilidir.
İphone 11 Pro ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.
İphone 11 Pro Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmakta.Apple iphone 11 Pro ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Apple iphone 11 Pro ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Apple Adres: Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cad. Ekol İş Mrk. Dükkan No.10 Beykent-Beylikdüzü / İSTANBUL
Apple Servis Telefon: +90212 856 23 24
WhatsApp Telefon:+90536 332 69 61